Λένε ότι το σπίτι το χαίρονται και το ευχαριστιούνται περισσότερο εκείνοι που συνεχώς βρίσκονται για πολύ καιρό εκτός σπιτιού, γιατί γυρίζουν από τόπο σε τόπο. Αλήθεια είναι, το επιβεβαιώνω. Ούσα συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι, τριγυρνώντας στον πλανήτη, δεν χαίρομαι τίποτε περισσότερο όταν γυρίζω σπίτι, από το να απολαμβάνω τον προσωπικό μου χώρο.
Δεν χρειάζεται τίποτε ιδιαίτερο. Μικρά καθημερινά πράγματα, κάποιοι φίλοι που θα έρθουν για έναν καφέ ή ένα ποτήρι κρασί, λίγη χαλαρή μουσική, μερικά όμορφα φρέσκα μπουκέτα λουλούδια στα βάζα, κάποιες γλυκές μπουκιές στον πάγκο της κουζίνας, κάποια μηνύματα σε αγαπημένα πρόσωπα.
Η μυρωδιά του σπιτιού, η ζεστασιά του, το φως που θα μπει απο τα παράθυρα, ο ήλιος που θα βγεί έστω και για λίγο. Η χαλάρωση στον καναπέ, χαζεύοντας κάποια ταινία, διαβάζοντας κάποιο βιβλίο που είχε μείνει στη μέση. Να απολαμβάνεις την ησυχία, χωρίς να σκέφτεσαι τίποτε.
Μέρες αφιερωμένες στον εαυτό σου. Από σένα για σένα!