Τί διαβάζω Χριστέ μου και δεν σωριάζομαι ;;; !

large

Σελίδα ημερολογίου

Κάθε μέρα ξυπνάω μέσα στην καλή χαρά, νωρίς το πρωϊ, φτιάχνω καφεδάκι, ανοίγω ως είθισται το facebook και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ταράζεται εκ νέου το νευρικό μου σύστημα! Δεν μπορώ να μην γίνω «κακιά», διαβάζοντας τα άπειρα κουλά και τις υποκριτικές «ευαισθησίες» από τις γνωστές “κατίνες” (εεεε, τελικά, ναι, αν και γυναίκα θα το πώ: οι μεγαλύτερες «κατίνες» είναι οι θηλυκές! τελεία και παύλα!). Δεν ξέρω αν μια μέρα όλα αυτά θα τα διαβάζω και θα γελάω, μπορεί … όλα να αλλάξουνε μπορει …. ελπίζω μόνο να μην έχω πάρει μέχρι τότε «κατεύθυνση» προς «Δαφνί»!

Γιατί ολες αυτές οι κυράτσες που το έχουν δει εδώ και κάποιο καιρό διανοούμενες, “ουνέσκο” και υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δεινών του κάθε κατατρεγμένου ανά την υφήλιο, το έπαιζαν ανωτάτου, αραχτές και λάϊτ όταν τα διάφορα “κακά” – υπό οποιαδήποτε μορφή – τα είχαμε μέσα στο “σπίτι” μας! αλλά σιγά τώρα που θα αφήνανε το “κουλτουριάρικο” ύφος για να ασχοληθούν με “ευτελή” θέματα… ας τα λύσουν οι άλλοι!

Αντί λοιπόν τώρα να “χτυπιούνται” προς τρίτους με τις γνωστές δραματικές ατάκες (ως άλλες Κατίνες Παξινές) “ωιμε, αλί αλί και τρισαλί τόσοι πόλεμοι, που καταντήσαμε και… “αδέρφια σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους ..”, ας κοιτάξουν λίγο να “συνεισφέρουν” όπως και από όποιο μετερίζι μπορούν στα “εσωτερικά” που πάνε κατά διαόλου και να ελαττώσουν τις κορώνες και τις επαναστατικές γκεβαρίστικες κραυγές του στυλ «όπου κατατρεγμένος, σφαγή και πόλεμος» η Μαγδάλω πρώτη”!

H ευαισθητοποίηση mesdames, δεν έρχεται επιλεκτικά όποτε “εμφανίζεται” τραυματίας “στα σύνορα” και γίνεται in fashion! Δεν είναι Ψαρού η ευαισθητοποίηση να την βγάζουμε βόλτα και να την «κυκλοφορούμε»! Και καλό θα είναι την ευαισθητοποίηση να την ξεκινήσουμε πρώτα εκ τα «ενδώτερα» και μετά περνάμε και στα ..εξώτερα!

Και αντε πες ότι τα ενδώτερα είναι μπανάλ και εμείς θέλουμε να ασχολούμεθα με το εξωτερικόν, ωραία και καλά, όμως τώρα που το καλοσκέφτομαι, δεν θυμάμαι να έχει δείξει καμιά από σας έστω την υποτυπώδη ευαισθητοποίηση για τα δράματα και τις τραγωδίες που λαμβάνουν χώρα εδώ και δεκαετίες στην Αφρική με τους πολέμους, τους εκτοπισμούς, τους εμφυλίους, τους λοιμούς, τις γενοκτονιές, βλέπε Ρουάντα (1 εκ κ πλεον Τούτσι), Μαλι, Σουδάν, Κονγκο (με 6 εκ. νεκρους), κλπ! Ούτε θυμάμαι να έχετε βγάλει ποτέ τέτοιες «κορώνες» και «αναθέματα» υπερ αυτών των μαύρων! Αλλά βέβαια αυτοί είναι μαύροι, (όχι καλέ προσθεού ποιός είπε ότι κάνετε διακρίσεις…!) σιγά τώρα που θα δώσουμε σημασία σε ημιάγριους, βάρβαρους, φοβερούς μαύρους που σηκώνουν κεφάλι, στα “παιδιά ενός κατώτερου θεού” και θα βγούμε να “χτυπηθούμε” κιόλας! Έτσι ;;

Παίρνω βαθιές αναπνοές, εκπνέω γιατί θα «σκάσω» και συνεχίζω την αναγνωση …

Η άλλη δεν μπορεί λέει να ζει σε μια “αντιδημοκρατική” χώρα, όπως η Ελλάδα (Άσε μας κουκλίτσα μου, που όλα σου “βρωμάνε” στην Ελλάδα! Προφανώς δεν γνωρίζεις καν τί σημαίνει ο όρος “δημοκρατία” … και μόνο το ότι μπορείς κ “γράφεις” και “λες” ελεύθερα και δημόσια την απύθμενα βλακώδη γνώμη σου για κάθε τί θα έπρεπε να το θεωρείς το μεγαλύτερο επίτευγμα και ελευθερία σε μια τόσο «αντιδημοκρατική» χώρα) και προτιμά να πάει λέει να ζήσει στο Ντουμπάι και στην Ιορδανία (τί «ακούω», Χριστέ μου, πρωι-πρωι η γυναίκα και δεν σωριάζομαι?!)! Λοιπόν, πολύ ωραία ιδέα και την επικροτώ! Στα τσακίδια! Να μένουν λίγοι και καλοί!

Aααα, και για ελάτε εδώ και εσείς οι άλλες “κατινούλες” που είχατε συνηθίσει μέχρι τώρα να είσαστε “πρώτη μούρη στο Καβούρι” και μόλις έπεσε ο πέλεκυς αρχίσατε όλα να τα «σφάζετε και να τα μαχαιρώνετε» γιατί περάσατε σε “δεύτερη μοίρα”!!  Nα έχετε υπόψη σας κουκλίτσες μου ότι “στη ζωή σημασία δεν έχει αν είσαι πρωταγωνιστής ή κομπάρσος αλλά αν παίζεις τον ρόλο σου καλά”! Compris?!

Aει σ… πρωι-πρωι, με όλες τις παλαβές που με συγχύζετε και θα γεμίσω ρυτίδες! ΥΓ. Να θυμηθω να αγοράσω Evian! 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s