Μια μικρή, μεγάλη ιστορία…

Κάποτε ένα μικρό κοριτσάκι γνώρισε ένα υπέροχο, ξεχωριστό, ιδιαίτερο αγοράκι. Αυτό της άπλωσε το χέρι να το χαιρετήσει, το κοριτσάκι άπλωσε το δικό της χεράκι, το χαιρέτησε και σκύβοντας το φίλησε στο ροδαλό του μάγουλο. Το αγοράκι της χαμογέλασε πλατιά και το κοριτσάκι από κείνη τη στιγμή αγάπησε για πάντα το αγοράκι. Έβαλε την καρδιά της στα χέρια του λέγοντας “αυτή είναι δική σου για πάντα γιατί είσαι εσύ και εγώ σε αγαπώ γι’αυτό ακριβώς που είσαι, αγαπώ την καρδιά και την ψυχή σου, αυτό να μην το ξεχάσεις ποτέ”. Το αγοράκι της χαμογέλασε ξανά και τότε το κοριτσάκι κατάλαβε ότι κι εκείνος της είχε χαρίσει για πάντα την δική του ευαίσθητη καρδιά και ότι την αγαπούσε γι’ αυτό ακριβώς που ήταν. “Και θα είμαστε πάντα μαζί;” ρώτησε το κοριτσάκι. “Πάντα! Όπου είσαι εσύ θα είμαι κι εγώ δίπλα σου, όπου είμαι εγώ θα είσαι κι εσύ δίπλα μου και κάθε βράδυ θα μου στέλνεις ένα φιλί για καληνύχτα. Έτσι θα ξέρω ότι με αγαπάς και θα κοιμάμαι ευτυχισμένος. Κι εγώ θα σου μιλάω και θα σου τραγουδάω κι έτσι θα ξέρω ότι είσαι κι εσύ ευτυχισμένη”, απάντησε το αγοράκι. “Και θα τα μοιραζόμαστε όλα;” ξαναρώτησε το κοριτσάκι. “Όλα”, απάντησε το αγοράκι, “όμως φοβάμαι μην κουραστείς μαζί μου”, συνέχισε ανήσυχο. “Αυτό αποκλείεται”, είπε το κοριτσάκι, “όμως φοβάμαι μην βαρεθείς εσύ μαζί μου”, συνέχισε. “Αυτό δεν θα γίνει ποτέ”, απάντησε το αγοράκι. Το κοριτσάκι χαμογέλασε ευτυχισμένο και αγκάλιασε το αγοράκι. “Θα σε αγαπώ πάντα και θα αγαπώ κι όλο τον κόσμο σου. Και όταν το βράδυ έχεις ανήσυχο ύπνο θα σε φιλάω και θα κοιμάσαι σαν αγγελούδι. Και αν αρρωστήσεις θα είμαι δίπλα σου πάντα και δεν θα αφήσω τίποτε και κανέναν να σε πονέσει”, πρόσθεσε το κοριτσάκι. “Κι εγώ πώς θα σου δείξω ότι σε αγαπώ;” ρώτησε στενοχωρημένο το αγοράκι. “Φτάνει να μου χαμογελάς, να μου μιλάς και να μου τραγουδάς όπως μόνο εσύ ξέρεις”, απάντησε το κοριτσάκι!

~ Γιατί η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι η διαπίστωση ότι μας αγαπούν για αυτό που είμαστε, ή -μάλλον- παρά το γεγονός ότι είμαστε αυτό που είμαστε ~ (Β. Ουγκώ)

About Efterpi Verigaki

Γυρίζουμε, ανακαλύπτουμε, φωτογραφίζουμε, γράφουμε, σατυρίζουμε και σχολιάζουμε! ⏩ 📷 All photos by me 📷 ⏪
Gallery | This entry was posted in Εύθυμες γραφές and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s