Με κατεύθυνση το Αγκίστρι

Το Αγκίστρι πάντα μου φέρνει στο μυαλό ταινίες από τον ελληνικό κινηματογράφο. Εικόνες και “μυρωδιές” μιας άλλης εποχής. Γραφικό, ήσυχο, σε απόσταση αναπνοής απο την Αίγινα, είναι το μικρότερο νησί του Σαρωνικού. Καλύπτεται από ένα πανέμορφο πευκόδασος που σε συνδυασμό με τις τυρκουαζ/μπλε αποχρώσεις της πεντακάθαρης θάλασσας του το κάνουν έναν πραγματικά γοητευτικό προορισμό. Μέρος για ξεκούραση και γαλήνη.

Αν και δίπλα στην Αθήνα, που σημαίνει οτι γεμίζει κόσμο το καλοκαίρι, καταφέρνει ακόμη να διατηρεί τη γοητευτική ήσυχη ταυτότητα του! Προτεινεται ανεπιφυλακτα μια επίσκεψη στο νησί, έστω κι αν είναι για ημερήσια εκδρομή! Θα με θυμηθείτε!

3 Comments

 1. Αχ! Πέπη μου, ανάσα οι εικόνες σου. Ωραία θα είναι!!…Τι παθαίνω με τα πεύκα τώρα.Πυρκαγιές σκέφτομαι…

  Liked by 1 person

  1. Καλημερα Βεατρικη μου, ειναι ομορφο το Αγκιστρι, αξιζει και ξεδινεις λιγο .. χρωμα στο μαυρο … Δεν εισαι η μονη που κανει αυτον τον συνειρμο με τα πευκα. Νομιζω στο εξης αυτο το θα θυμιζει παντα τι εγινε..

   Liked by 1 person

   1. Πες το ψέματα αλλά έτσι είναι.. Τα πεύκα έχουν ομορφιά μας ενεργούν ως βόμβες πύρινες..Πάντως, οι εικόνες σου απ’ τ’Αγκίστρι, με γιόμισαν με φως!! Φιλιά!

    Liked by 1 person

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s