Το ανέκδοτο της ημέρας – ο Τρωϊκός πόλεμος έγινε στην Αγγλία!

Και όμως, ΖΟΥΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ! Μετεωριτών συνέχεια! Αυτό ήταν! Οι δηλώσεις του γείτονα περί ανακάλυψης της Λατ. Αμερικής από μουσουλμάνους άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου! H ιστορία ξαναγράφεται αφού υπάρχει και καλύτερο και ακόμη πιο πιασάρικo story!!

Odysseus_Chiaramonti_Inv1901

Αυτή τη φορά από Άγγλο ιστορικό, oνόματι Iman Jakob Wilkens, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Τρωϊκός πόλεμος έγινε στην Αγγλία! Και όχι μόνο αυτό αλλά και ότι η πατρίδα του δύσμοιρου του Οδυσσέα δεν ήταν η Ιθάκη αλλά το Cádiz στην Ισπανία! Pasionaria ο Οδυσσέας δηλαδή! Ενώ η Πηνελοπίτσα παίζει να ήταν η προ-προ-προ…..-προ (στη νιοστή) γιαγιά της Πενέλοπε Κρούζ, η οποία και δεν άλλαξε το όνομά της με την πάροδο των χιλιετιών!

index    troikos-polemos-ntokimanter

Tα διάβαζα πριν λίγο στo διαδίκτυο και δεν πίστευα στα μάτια μου! Και όμως ισχύουν!

Σκέφτηκα λοιπόν ότι το σύμπαν και ο πλανήτης μας εκδικείται για όλα τα δεινά που το ανθρώπινο είδος έχει επιφέρει, χτυπώντας μας στην Αχίλλειο πτέρνα!
Αλλά πάλι, κάνοντας δεύτερες σκέψες, είπα σιγά τώρα ολόκληρο σύμπαν μην ασχολείται με μας, οπότε κατέληξα στα εξής ιστορικά και τεκμηριωμένα συμπεράσματα:

Προφανώς ο έγκριτος ιστορικός κος Γουίλκενς ήταν συμφοιτητής στο Πανεπιστήμιο με την κα Ρεπούση και τον κο Ερντογάν! Τα μαθήματα προφανώς που διδάσκονταν εκεί μεταξύ των άλλων είχαν και αναλυτική περιγραφή του πως η … Ακρόπολη μεταφέρθηκε στην Αθήνα από το Ρέϊκιαβικ της Ισλανδίας όπου είχε κατασκευασθεί από Βίκινγκ τεχνίτες! Επίσης, σίγουρα θα υπήρχαν ειδικά ένθετα στα σχετικά κεφάλαια της Οδύσσειας και της Ηλιάδας όπου θα γινόταν εκτενής αναφορά στην εκπαίδευση του Οδυσσέα ως ναυτικό από τον Κάπτεν Νέμο (ίσως σε βάθος μέχρι 12,000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα μόνο γιατί οι 20,000 ήταν για τους …τεταρτοετής φοιτητές!).

4f48ac064c910292899c0a18319fdc9d_XL  Exekias-Achilles-Penthesilea

To πρότυπο της θεάς Ήρας, (η οποία να σημειωθεί εδώ ότι είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα μοντέλα Αρμάνι και Μπαλενσιάγκα ενώ συχνά πυκνά έκανε μπότοξ στην Ελβετία), προφανώς ήταν η … Ζήνα η βασίλισσα της ζούγκλας, η οποία για να γλυτώσει από την οργή του Ερμή επειδή του έκλεψε τα δίδυμα και τα άφησε χωρίς πατέρα, μετανάστευσε στην Βεργίνα και προφανώς έπιασε παρτίδες παραδίπλα στην Αμφίπολη όπου από φωτογραφίες της εποχής βρέθηκε να παίζει μπιρίμπα με την Ολυμπιάδα – ελπίζουμε ότι η αρχαιολόγος κα Περιστέρη σύντoμα θα παρουσιάσει σχετικό αποδεικτικό υλικό, ενώ ο Αχιλλέας ήταν Κέλτης, έπαιζε τη σκωτσέζικη γκάϊντα και φόραγε κιλτ, έπινε τσίπουρο με κρητικό ντάκο, είχε κάνει τη βασική του θητεία στο πλευρό του Γουίλιαμ Γουάλας και για το μεταπτυχιακό του θήτευσε δίπλα στον Τσάκ Νόρρις και τον Ράμπο σε συνθήκες ανορθόδοξου πολέμου!
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες ιστορικές πηγές, τα μάρμαρα του Παρθενώνα, που είχε κλέψει ο Λόρδος Έλγιν, δεν ήταν αρχαιότητες αλλά παιχνίδια lego και playmobil τα οποία προορίζονταν για τα εγγόνια του Οδυσσέα και της Πηνελόπης. Για τα ερείπια της Τροίας, που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα υπάρχουν διάφορες εκδοχές με επικρατούσα εκείνη που λέει ότι επρόκειτο για τα προσφυγικά στην Κοκκινιά τα οποία χτυπημένα από μεγάλο σεισμό γίνανε κολυμπηθρόξυλα! Μέσα στα θύματα εκείνου του σεισμού εικάζεται ότι ήταν και ο φιλόσοφος Αριστοτέλης ο οποίος φέρεται ότι είχε αφήσει χειρόγραφη διαθήκη όπου ανέφερε ότι δεν ήταν Έλληνας αλλά Νεοζηλανδός με καταγωγή από το Νεπάλ!

Homer
Επίσης όπως αναφέρει ο “έγκριτος” ιστορικός, πολλές από τις ελληνικές λέξεις που χρησιμοποιούσε ο Όμηρος έχουν ρίζα από τις ευρωπαϊκές…”. Πολύγλωσσος λοιπόν ο Όμηρος και μαλιστα αν λάβουμε υπόψη ότι ήταν τυφλός καταλαβαίνουμε την απίστευτη πρόοδο και τεχνολογία της μεθόδου Μπράιγ εκείνη την εποχή! Nα σημειώσουμε εδώ ότι σε αυτό βασίστηκε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και καθιέρωσε την Ευρωπαϊκή Ημέρα των Γλωσσών! Όμως δεν έχει μπορέσει μέχρι σήμερα να “αποκωδικοποιηθεί” η ονομασία του Αχιλλέα στα … κέλτικα, κάτι που λυπεί όλη την Ευρώπη.. Αν κάποιος γνωρίζει πως γραφόταν το όνομα του ήρωα στα κέλτικα παρακαλείται να το αναφέρει αμέσως! Θα σώσει ζωές!
Εν κατακλείδι, να πούμε ότι ο Πάρις απαίτησε από τον Καβάφη να αλλάξει τους στίχους του ποιήματός του αντικαθιστώντας την Ιθάκη με το Cádíz ενώ ζήτησε τη μουσική επιμέλεια να την έχει ο Μάρκος Βαμβακάρης!
Η επιστημονική κοινότητα παγκοσμίως σχολιάζει ότι το εν λόγω βιβλίο με τα (ατράνταχτα) ιστορικά δεδομένα αποτελεί ένα από τα πιο καλογραμμένα στον κόσμο και προτείνει ανεπιφύλακτα να απότελέσει τη βάση για τις μελλοντικές παραγωγές του Στάρ Τρεκ, Ιντερστέλαρ και Διάστημα Ωρα Μηδέν!

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s