Άρωμα επανάστασης! Perfume de revolución! Hasta la victoria! :)

Kαι η … επανάσταση θέλησε το άρωμά της, μόνο που η μυρωδιά εξατμίστηκε πριν την ώρα της! Ατιμο καπιταλιστικό μάρκετινγκ!
(αλήθεια αντίστοιχη πρωτοβουλία στην Ελλάδα τι θα έδινε ;; προτάσεις παρακάτω)
Σοσιαλιστική εργατική επανάσταση χωρίς eau de toilette δεν νοείται. Έτσι, ο μεγαλύτερος παραγωγός φυσικών προϊόντων της Κούβας, Labiofam, αποφάσισε να τιμήσει τους “ήρωές” της Ερνέστο “Τσε” Γκεβάρα (εκ των ηγετών της κουβανικής επανάστασης) και Ούγκο Τσάβες (βενεζολάνος “αδερφός” και υποστηρικτής της κουβανικής επανάσταση) δίνοντας τα ονόματά τους σε ελκυστικές κολόνιες ! Η πρώτη κολόνια, με άρωμα εσπεριδοειδών, πήρε το όνομα «Ερνέστο», ενώ η δεύτερη με άρωμα μάνγκο και παπάγια είναι πιο ανάλαφρη και πήρε το όνομα «Ούγκο»!
Τα φόντα, φόρμουλες, τεχνογνωσίες, κλπ, για τα αρώματα δόθηκα, όπως είναι λογικό, από γαλλική εταιρεία.
Μέσα στην καλή χαρά έγιναν οι ανακοινώσεις σε συνέδριο στο νησί, αλλά ποιος είδε τον Φιντέλ, τον Ραούλ και όλους τους compañeros και δεν τους φοβίθηκε! Δεν πρόλαβαν να κλείσουν δύο 24ωρα από την γεμάτη χαρά ανακοίνωση της κουβανέζικης επιχείρησης και επήλθε το άδοξο τέλος των αρωμάτων ! Η κυβέρνηση “έκοψε” μαχαίρι την μοσχομυριστή πρωτοβουλία και κατήγγειλε την ανεύθυνη συμπεριφορά της επιχείρησης που τόλμησε να “ψεκάσει” με εσπεριδοειδή, μάνγκα και παπάγιες τους ήρωες και υποσχέθηκε να τιμωρήσει τους υπεύθυνους-ανεύθυνους!
Μα βρε παιδιά, ο Τσε “βγαίνει” στο νησί σε οτιδήποτε βάζει ο ανθρώπινος νούς για τουρισμό εδώ και δεκαετίες αφού “πουλάει” σαν τρελός. Το αρωματάκι του θεού μας πείραξε ;;
Αυτά, λοιπόν, συμβαίνουν, κάπου εκεί μακριά, πολύ μακριά. Αν όμως αντίστοιχη ενέργεια ελάμβανε χώρα … (η συνέχεια https://www.facebook.com/peppy.verigaki

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s