Μια κυριακή σε μια γειτονική … Πόλη ….

Πρωινομεσημεριανή (κατά το μπορντοροζουλοροδακινί της κας μιραράκη)χαλαρή καναπεδάτη Κυριακή με κουβεντούλα κ με καφεδάκι τούρκικο (ή ελληνικό ανάλογα με τη χωρα παιρνει κ την ονομασία χαχαχααα), ακούγοντας υπέροχη αργεντίνικη μουσική με τη Mercedes Sosa (καταπληκτική ιδέα πολύ καλού φίλου! gracias Dim!) – ο “ιμαμούλης” εκεί έξω που “φωνάζει” λίγο με ξενερώνει αλλα φαντάζομαι ότι οσονούπω θα παει κ αυτος να πιει το καφεδάκι του ή να φάει το πιλαφάκι του οπότε δεν τον ξεσυνεριζομαι κ τον αφήνω να συνεχίσει
Δυό γάτες τσακώνονται κάτω απο το παράθυρο, προφανώς για το “μεσημεριανό τους” φαγητό, κάνοντας … δεύτερη φωνή στη Μερσέντες Σόσα … αλλά επειδή έχω τρελλή αδυναμία στις γατούλες τις … συγχωρώ κ αυτές … εννοείται!
Δυό γειτόνισσες μιλανε από τα παράθυρά τους η μία στην άλλη λες κ βρίσκονται στο στάδιο …. καραϊσκάκη … τώρα επεμβαίνει στην κουβέντα κ ένας αφέντης … Γουστόζικη “κυριακή στο χωριό” … μ΄αρέσει!
Ακούω κ κάτι πουλάκια στην πίσω πλευρά του σπιτιού να τιτιβίζουν! Δεν ξέρω αν είναι … “γαλάζια” (και … ασορτί λόγω των ημερών εδώ στην αγαπητή γείτονα) αλλά εμένα μου αρέσουν σε όλα τα χρώματα ιδιαίτερα όταν τιτιβίζουν μελωδικά !!
A, δεν σας ειπα, εδω στη γείτονα, έχει δημοτικές εκλογές κ όλη η πόλη ειναι στολισμενη απο ακρη σε άκρη με μπαλονια με αφισες με χρωματιστά μπαλονια με συνθηματα με με με με …. (δεκαετία 80 στην Ελλάδα ενα πράγμα) – μόνο ο … Γκόρτσος κ η μαγκούρα του λείπουν !! “Νέοι άντρες στη Βουλή” ή “πάμε σαν άλλοτε”?? Οποιος το βρεί θα κερδίσει ένα λουκουμάκι ! (παρεμπιπτόντως, εδώ λουκουμάκια για να γλυκάνουν την πίκρα του λαού δεν μοιράζουν … )
Ωραία που είναι η Κυριακή αλλά να ήταν πιό μεγάλη … !!

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s